TRENINGSOPPSTART 2024

Da nærmer det seg endelig treningsoppstart dette semesteret.

Vi starter opp den 9 Januar kl 1800-1930. Vi kjører fellestreninger noen uker. I første omgang så er det treninger tirsdag/ torsdag kl 1800-1930 og fredag kl 1730-1900.

Fellestreningene er for kamppartiet og Avansertpartiet. Dere som gikk på Nybegynnerkurset høsten 2023 er også inkludert her. Se litt mer nedenfor om du er usikker.

Little Vikings har oppstart mandag den 15 Januar. Treningene vil være som vanlig hver mandag kl 1615-1715.

Kampparti/ Avansertparti: Tirsdag 9 Januar
Little Vikings: Mandag 15 Januar

ETTER NYBEGYNNERKURSET:
Hvert semester så går de aller fleste fra Nybegynnerkurset over til Avansertpartiet. Man trenger i prinsippet et fullført nybegynnerkurs for å gå til neste parti.

Nå hørers kanskje Avansertpartiet veldig avansert ut, men det er et navn som henger igjen fra gammelt av. Det er en naturlig forlengelse av nybegynnerpartiet.

Det kommer alltid spørsmål om HVEM som skal over på Avansertpartiet.

Det korte svaret er alle som har fullført Nybegynnerkurset.

Men det finnes selvsagt noen alternative anbefalinger.

1. Om du har gått på nybegynnerkurset men hatt lite oppmøte kan det være lurt å tenke seg litt om. Om man for eksempel starter sent i semesteret, har jobbet mye, vært skadet eller syk kan det være lurt å vurdere om man vil ta Nybegynnerkurset på nytt. Om man velger å gå Nybegynnerkurset på nytt synes vi som trenere at det er et valg som skal respekteres.

2. Om du er usikker på hva du vil så er det selvsagt mulig å prøve begge partiene litt for å se hvor du føler deg mest hjemme.

3. Noen ganger velges også Avansertpartiet som hovedparti, mens man i tillegg supplerer med Nybegynnerkurset for å dekke det man ikke har fått med seg.

4. Noen ganger begynner man på Avansertpartiet, men finner ut at man vil ta Nybegynnerkurset på nytt i stedet.

Poenget er at det finnes litt forskjellige alternativ. Det aller viktigste for oss som trenere er at dere skal føle dere hjemme på Avansertpartiet og føle at dere mestrer det vi jobber med. Men uansett hva dere velger så er det lurt å få kontinuitet i treningen slik at man ikke flakker for mye. Dette er spesielt viktig i forhold til repetisjoner etc.

Er det noe som er uklart så bare ta tak i oss på trening eller send en melding.

Kommentarer

kommentarer