SEMESTERSLUTT, INNKJØP, DUGNAD OG SOMMERTRENING

SEMESTERSLUTT: Da var vårsemesteret 2013 ferdig. Det har vært genialt å trene med dere dette halvåret. Vi har opplevd masse, kommet oss litt videre, og bygget sten på sten, sakte men sikkert. Vil si tusen takk for semesteret og håper vi ser dere på trening til høsten også.

Spesielt for dere som ikke har fått vært så mye på trening så håper vi at dere finner tid og mulighet fremover. Når dere kke er til stede er dere savnet!!

INNKJØP: Etter konkurransen «Klubben i ditt Fighterhjerte» som ble arrangert av Fighter sport AS har vi gått til innkjøp av blant annet speed ball, og grappling dummies. Så nå har dere noen dere kan kaste på. På vegne av HFG vil vi takke så masse for all hjelpen i konkurransen!!

DUGNAD: Fra og med mandag den 1 juli til og med onsdag den 3 juli er det dugnad på HFG. Supert om de som kan stiller 🙂 Masse som skal gjøres, samt at det alltid er hyggelig å være litt sosial. Henning er der hver dag fra 1000-1600.

SOMMERTRENING: For de som ønsker å trene litt i sommer er det Åpen Matte som vanlig på søndager mellom kl 1300 og 1500. Dette avhenger av at det dukker opp folk. Blir det skrint oppmøte vil det vurderes om det skal stenges helt.

Ønsker dere en riktig god sommer!! Takk for vårsemesteret!! Sees til høsten!!

Kommentarer

kommentarer