RESULTATER FRA NMMAF MERKEKAMPER 5: RIVERTOWN FIGHT NIGHT

Det var Frontline Academy Drammen som stod for regien av NMMAF sitt femte Merkekampstevne. Det skulle vise seg å bli det råeste showet til nå. Union Scene stod frem som et perfekt rammeverk for kvelden, det splitter nye buret fra Fighter var som et nytt lerret, og fighterne malte sine bilder på det.

Inkludert fightere, coacher, funksjonærer, publikum og media var det over 600 personer som hadde tatt turen innom for å se MMA. Og de fikk se 11 spennende og intense kamper.

Var Hønefoss Fight Gym stilte Johan Parthaugen og Kjell-Marius Jøndtvedt. Begge gjorde gode kamper. Johan vant sin mot en tøffing, Safak Derbent fra Kamphuset MMA Sandvika. Kjeller’n møtte en hardhaus fra Frontline Academy Drammen, Joachim Sveinson, og måtte dessverre strekke sverd i den duellen. Vi er selvfølgelig stolte av innsatsen til begge krigerne våre, og gleder oss til å se de i flere kamper.

Tusen takk til Frontline Academy Drammen og Nic Ruben Nikolaisen som stod frem som en super eventansvarlig!! Og ikke minst en stor takk til NMMAF!!

Bilder fra kampene finnes i flere album på NMMAF sin Facebook-side.

Komplette resultater ser du her.

Kampene ser du under:

Johan Parthaugen (Hønefoss Fight Gym) vs Safak Derbent (Kamphuset MMA Sandvika)

 

 

Kjell-Marius Jøntvedt (Hønefoss fight Gym) vs Joachim Sveinson (Frontline Academy Drammen)

 

 

384459_439449202815796_1017400592_n

Kommentarer

kommentarer