OPPDATERING

Hei alle sammen.

Her kommer en oppdatering for gymet!

Først av alt: TUSEN TAKK TIL ALLE DERE SOM FORTSATT ER MED OSS ❤

Og enda en gang, tusen tusen takk for alle som har støttet oss gjennom pandemien så langt. Det er helt utrolig. Det at dere har hjulpet gymet med å bestå ved å betale kontingent gjennom disse månedene har virkelig varmet.

Det gjør at sjansen for at vi har et gym å gå tilbake til etter dette er over betraktelig større ❤

Vi hadde i det lengste håpet at vi skulle komme i gang med ordinær trening senest i September. Da ville vi ha stått sammen side om side i 6 måneder. I Juni så det virkelig ut som det også skulle skje. Smittetallene var lave. Men så ble en del arenaer åpnet i løpet av sommeren. Nå er høsten mye mer usikker. Breddeidrettens gjenåpning har igjen blitt satt på hold.

Vi har hatt utetreninger gjennom hele sommeren. Det har faktisk vært veldig artig, selv om vi gjerne skulle sett enda flere av Dere. Men selv om det er morsomt med alternativ trening så savner vi virkelig å trene vanlig med Dere. Nå er det en liten utfordring å se hva som skjer videre fremover, og eventuelt når vi kan åpne som vanlig igjen. Men vi må bare holde fast ved håpet! Det har uansett vært noen lyspunkter her.

TRENING:

Om tilstanden ellers i samfunnet ikke forverrer seg så håper vi at å starte opp igjen med trening på gymet for LITTLE VIKINGS i løpet av September.

Vi vil fortsette å trene utendørs så lenge været tillater dette. Men etter hvert må vi selvsagt innendørs. Vi håper å komme innendørs mot slutten av September/ begynnelsen av oktober. Det vil komme oppdaterte treningstider når det nærmer seg.

Treningstidene for utetreningen kommer på medlemsgruppen vår på Facebook. Har du ennå ikke meldt deg inn så gjør det nå. Du finner oss her: https://www.facebook.com/groups/178465469429683

NYBEGYNNERKURS:

Et nytt nybegynnerkurs blir utsatt på ubestemt tid. Kanskje blir det i løpet av høsten, men mest sannsynlig blir det (forhåpentligvis) til neste semester igjen (2021).

KONTINGENT:

Siden klubben vår også har utgifter er vi avhengige av en viss inntekt. Vi er klar over at Dere har støttet oss veldig mye. Det har vært helt fantastisk ❤ Dette er med på å sikre at vi har en klubb å gå tilbake til når pandemien tar slutt. Men det er også viktig å presisere at den støtten Dere gir til HFG ikke skal gå utover Dere selv på privaten. Vi vet at mange der ute sliter som følge av Covid-19. Vi vil tilby en gradert Coronafrys for de som ønsker det. Denne ordningen vil i første omgang gjelde ut Desember 2020.

Alternativ 1: La kontingenten gå som vanlig

Alternativ 2: Coronafrys 1: Sette kontingenten til halv pris.

Alternativ 3: Coronafrys 2: Fryse kontrakten ut Desember 2020

Merk! Bindingstiden er 12 betalte måneder.

TIL SLUTT:Håper Dere alle har det bra og er sykdomsfrie. Vi savner treningshverdagen vår og følger nøye med på hva som skjer i landet med tanke på Covid-19. Vi har tilpasset oss situasjonen nå og vi skal tilpasse oss situasjonen fremover når vi skal inn å trene utover høsten. Ta vare på deg selv og ta vare på hverandre ❤

Kommentarer

kommentarer