OPPDATERING

Har fått et par spørsmål om kontingenten i disse tidene, så her kommer enda en redegjørelse da det kan være flere som lurer på det samme.

KONTINGENT
Hele landet er inne i en stor dugnad nå. Det samme gjelder Hønefoss Fight Gym. Per i dag er det en eneste grunn til at kontraktene går; faste utgifter. Våre faste utgifter må betales. Vi er en klubb som i utgangspunktet er fundert på dugnadsarbeid. Ingen trenere er lønnet. Din kontingent går i sin helhet til klubben og dens utgifter. Så det er ingen som sitter og tjener penger uten å gjøre noe hos oss.

Din kontingent er derimot med på å sikre at vi alle har en klubb å komme tilbake til når dette er over. Dette er grunnen til at det fortsatt trekkes kontingent. Dette er heldigvis noe de aller fleste har forståelse for og ønske om. Det er veldig hyggelig å se. I begynnelsen av Mai skal vi også i møte med huseier.

HVA SKJER FREMOVER?
Fra og med den 27 April var det flere og flere virksomheter som ble åpnet. Virksomheter med en- til- en- kontakt kan holde åpent hvis smittevernkrav følges. Det har også blitt utviklet smittevernskrav i samarbeid mellom bransjer og Folkehelseinstituttet (FHI). Helsedirektoratet åpner også for at idrettsaktiviteter kan gjennomføres når Helsedirektoratets anbefalinger om avstand og grupper følges.

Hønefoss Fight Gym vil med den største selvfølge etterkomme alt av forskrifter og retningslinjer både fra Helsedirektoratet, FHI, NIF og NKF.

I løpet av Mai vil vi prøve og åpne for utetrening så lenge været tillater det.

Da får vi større plass og kan trene greit. Det vil fortsatt ikke være noe kontakt og vi skal ha 2 meter avstand hele tiden. I tillegg vil vi lage en gruppe der vi laster opp litt teknikkvideoer etc.

Det vil ganske snart komme mer informasjon på treningstider etc på medlemsgruppa vår: https://www.facebook.com/groups/178465469429683

TIL SLUTT
Håper dere alle har det fint, er sykdomsfrie og tar godt vare på hverandre. Vi savner trenings-hverdagen vår. Følger nøye med på hva som skjer og håper jo at vi kan komme tilbake til vanlig trening så fort som mulig. Men er også innforstått med at det kan ta tid. Så da er det bare å gjøre som vi alltid gjør som fightere, tilpasse oss situasjonen og gjøre det beste ut av det 🙂

Til vi sees igjen: Ta vare på deg selv og ta vare på hverandre 🙂

Kommentarer

kommentarer