INFORMASJON OM HØSTSEMESTERET 2019

OPPSTART:

Vi starter opp med trening for de voksne fra og med den 12 August. Dette er kampparti treninger, men er åpen for alle. Dette er da et ekstra tilbud for alle som ikke er på Kamppartiet!

Little Vikings starter opp den 26 August

Avansert den 27 August

Nybegynner den 2 September

HVEM SKAL PÅ HVILKET PARTI!

Dere som gikk på Nybegynnerpartiet våren 2019 som føler at dere har et godt nok grunnlag går over til å trene med Avansertpartiet.

Er dere usikre så har dere flere alternativ:

1. Gå over til Avansertpartiet for å se om man passer der. Eventuelt gå tilbake til Nybegynner om man føler det er best og tryggest.

2. Bli værende på Nybegynnerkurset gjennom høsten 2019. Det er ingen skam å prøve på nytt. Det er mange som gjør det og vi som trenere synes det er VELDIG bra når dere tar denne avgjørelsen. Det er en ærlig sak at man føler man ikke har fått inn nok trening på Nybegynnerpartiet.

3. Prøve seg litt frem på begge partiene for å finne ut hva som passer best.

Det viktigste er at du havner på et parti som passer deg. Å bruke litt ekstra tid på nybegynnerpartiet er IKKE et tap, det viser modenhet og selvinnsikt. Det er mye bedre å ha en solid grunnmur før man går videre til neste nivå

VIKTIG MELDING:

En ting vi kommer til å skjerpe inn på er bruken av klær med metall på. Gliderlåser, knapper, maljer etc vil være forbudt å trene med. Før har vi sett litt mellom fingrene med dette, men siden vi har byttet presenning over mattene så vil det være et totalforbud mot metall på klærne på trening.

Før hver trening vil vi be dere sjekke dette. Vi vil ha noen låneshortser i tilfelle noen glemmer seg, men skjer det gang på gang må dere vente til dere har med klær uten metall!

Kommentarer

kommentarer