Praktisk informasjon

Når skal jeg trene?
Nybegynnerpartiet trener hver mandag og onsdag 1915-2045. 

Om du går glipp av en trening eller tre er det bare å komme innom når du har mulighet. Du kan begynne når som helst i semesteret. 

For de som kjører bil er det gratis parkering nesten overalt i gata etter kl 1900. 

Litt utover i semesteret blir det også «Åpen matte» i helgene. Her kan du komme og trene på det du ønsker enten alene eller sammen med andre. Dette tilbudet er åpent for alle med åpen kontrakt. Treningstiden er søndager kl 1300-1500. 

Hvor lenge varer kurset?
Nybegynnerkurset varer et semester. I vårsemesteret er det fra oppstart og frem til sommerferien. Mens på høsten er det fra oppstart og frem til Jul.

I ferier og på helligdager kan vi ha stengt. 

Etter et semester på Nybegynnerpartiet kan man gå videre til Avansertpartiet. 

Hvordan finner jeg frem?
Hønefoss Fight Gym ligger omtrent midt i Hønefoss sentrum. Vi har lokalene våre i kjelleren på Arcaden i Storgata 7. Inngangen er fra gågata ved siden av Smelt.

 

Kan jeg reservere plass?
Eneste måten å sikre seg plass på er å skrive kontrakt. Er du helt sikker på at du skal fortsette så kan du komme innom oss før trenings-start for å skrive kontrakt.

Det er også to ukers gratis trening for de som ønsker å prøve MMA som treningsform. Etter det må du skrive kontrakt for å kunne fortsette. Om du er sikker på at du skal fortsette, kan det være lurt å ordne kontrakt så fort som mulig. Da har du sikret din plass!

Jeg har ikke muligheten til å komme første dag. Hva gjør jeg?
Vi har inntak hele semesteret, så da møter du opp neste treningsdag.