Praktisk informasjon

Når skal jeg trene?
Nybegynnerpartiet er to ganger per år. Oppstart er omkring begynnelsen av Februar og September. Så lenge det er plasser er det inntak hele året rundt. 

Nybegynnerpartiet trener hver mandag og onsdag 1915-2045.

Om du ikke får med deg absolutt alt så er det ingen krise. Om du går glipp av en trening eller tre er det bare å komme innom når du har mulighet. 

For de som kjører bil er det gratis parkering nesten overalt i gata etter kl 1900. 

Hvor lenge varer kurset?
Nybegynnerkurset varer et semester. I vårsemesteret er det fra oppstart og frem til sommerferien. Mens på høsten er det fra oppstart og frem til Jul.

I ferier og på helligdager kan vi ha stengt. 

Etter et semester på Nybegynnerpartiet kan man gå videre til Avansertpartiet. 

Hvordan finner jeg frem?
Hønefoss Fight Gym ligger omtrent midt i Hønefoss sentrum. Vi har lokalene våre i kjelleren på Arcaden i Storgata 7. Inngangen er fra gågata. Har du Synsam og Eger i ryggen er du på god vei. 

Kan jeg reservere plass?
Per i dag er eneste måten å sikre seg plass på og skrive kontrakt. Er du helt sikker på at du skal fortsette så kan du komme innom oss før trenings-start for å skrive kontrakt.

Det er også to ukers gratis trening for de som ønsker å prøve MMA som treningsform. Etter det må du skrive kontrakt for å kunne fortsette. Om du er sikker på at du skal fortsette, kan det være lurt å ordne kontrakt så fort som mulig. Da har du sikret din plass!

Jeg har ikke muligheten til å komme første dag. Hva gjør jeg?
Vi har inntak hele semesteret, så da møter du opp neste treningsdag.