MMA for meg?

Formen min er skummelt dårlig. Er dette noe for meg? 

Det spiller egentlig ingen rolle om du er i god eller dårlig form, er tykk eller tynn, muskuløs eller skranglete. Det viktigste er at du har tatt valget om å prøve noe nytt.

Mange tenker også at de skal trene for å komme seg på trening hos oss. For oss så er dette ganske selvmotsigende. Vi trener for å komme i form, og vi starter fra scratch.

Det viktigste er å ha det morsomt og gjøre så godt man kan, ut fra de forutsetningene man har. 

Jeg har aldri vært borte i kampsport. Er dette noe for meg?
Det er det egentlig bare en måte i finne ut på. Det er å møte opp og prøve. Ved oppstart på hvert Nybegynnerkurs i MMA så er det to gratis treningsuker. Her kan du finne ut om dette er en treningsform som passer for deg. Du kan se på MMA, lese om det, snakke om det, tenke på det; men det er bare en måte å finne ut om dette er noe for deg; PRØVE MMA 🙂

Jeg skulle gjerne blitt med, men er redd for å få bank. Er det ikke slik?
Nei, overhodet ikke. Veldig mange ser for seg scener fra forskjellige filmer eller kamp-klipp de har sett på Youtube. Det som er viktig å huske på er at det er stor forskjell på MMA på trenings- og mosjonsnivå og det å gå kamper.

På trening har vi stort fokus på sikkerhet og trygghet. Det er viktig for oss å få MMA inn i solide og trygge rammer. De aller fleste pleier å bli forundret over hvordan vi trener: «Jeg trodde ikke det var slik, jeg trodde jeg skulle få juling». Er jo et typisk utsagn.

Så nei, du får ikke bank på trening. I verste (beste) fall, så blir du litt sliten, og får kroppen i form.

Jeg vil gjerne prøve, men jeg har ingen ambisjoner om å konkurrere. Er dette noe for meg?
De aller færreste som trener MMA trener for konkurranse. Majoriteten trives med å komme på trening et par ganger per uke å være litt sosial og holde seg i aktivitet.