mma for meg

Formen min er skummelt dårlig. Er dette noe for meg? 
Det spiller egentlig ingen trille. Om du er i god eller dårlig form, er tykk eller tynn, muskuløs eller skranglete. Det viktigste er at du har tatt valget om å prøve noe nytt.

Mange tenker også at de skal trene for å komme seg på trening hos oss. For oss så er dette ganske selvmotsigende. Vi trener for å komme i form, og vi starter fra scratch.

Det viktigste er å ha det morsomt og gjøre så godt man kan, ut fra de forutsetningene man har. Ingen blir verdensmester på en dag.

Jeg har aldri vært borte i kampsport. Er dette noe for meg?
Det er det egentlig bare en måte i finne ut på. Det er å møte opp og prøve de to gratis ukene. Du kan se på MMA, lese om det, snakke om det, tenke på det; men det er bare en måte å finne ut om dette er noe for deg; PRØVE MMA 🙂

Jeg skulle gjerne blitt med, men er redd for å få bank. Er det ikke slik?
Nei, overhodet ikke. Veldig mange ser for seg scener fra filmen «Fight club» eller kamp-klipp de har sett på Youtube. Det som er viktig å huske på er at det er stor forskjell på MMA på trenings- og mosjonsnivå og det å gå kamper.

På trening har vi stort fokus på sikkerhet og trygghet. Det er viktig for oss å få MMA inn i solide og trygge rammer. De aller fleste pleier å bli forundret over hvordan vi trener: «Jeg trodde ikke det var slik, jeg trodde jeg skulle få juling». Er jo et typisk utsagn.

Så nei, du får ikke bank på trening. I verste (beste) fall, så blir du litt sliten, og får kroppen i form.