HØNEFOSS FIGHT GYM SØKER SPONSORER

Hønefoss Fight Gym (HFG) er en lokal kampsportklubb som søker sponsorer. Vi driver med en kampsport som kalles Mixed Martial Arts (MMA). Dette er sporten som vokser mest i hele verden per i dag. Det er en mikset kampsport som inneholder teknikker fra forskjellige kampsporter. Alt fra boksing, karate, kickboksing, til bryting og såkalt bakkekamp.

Det er også på det rene at flere og flere bedrifter ser MMA som et medium for å spre sitt navn. Media har fått øynene opp for sporten og TV2 har hatt spesifikke MMA program, VG skriver jevnlig om MMA, og det samme gjør flere lokale aviser/ nettsider.

 

Nedenfor finner du litt kort informasjon om oss som klubb; hvem vi er og hvilke kjerneverdier vi jobber for, hva vi søker og hva vi kan tilby.


Hvem er vi?

Vi er en lokal, ideell kampsportklubb som ble startet høsten 2010. Vi holder til i kjelleren på Arcaden (storgata 7), i sentrum av Hønefoss.

Ved oppstart i var vårt mål å nå 50 medlemmer på tre år. Det målet innfridde. Per i dag (aug, 2014) er vi ca 100 medlemmer. Hovedvekten er i alderen 18-30 år. Andelen jenter er ca 10-12%. Medlemmene fra forskjellige steder i omegn. Noen helt fra Åmot, Modum, Ådal og Østre Jevnaker.

Vår hovedtrener, Henning Svendsen, er også President i Det Norske Mixed Martial Arts Forbundet (NMMAF) med ca 50 klubber og opp mot 5000 medlemmer. HFG har blant annet holdt såkalte Merkekampstevner her i Hønefoss. Her møtes utøvere fra hele landet til vennskapelig dyst. Vi har holdt stevner både på egen klubb, men også på Kulturhuset, i Bysalen Amfi hvor både Ole Paus og Jo Nesbø har underholdt.


Hva vi jobber for

Våre absolutte kjerneverdier kan summeres opp i vår visjon «MMA – Trygghet og idrettsglede for alle». Innad i klubben jobber vi sterkt for å ha et inkluderende og godt miljø. Videre er det viktig for oss å sette struktur og sikkerhet i førersete. Vi jobber også sterkt for at våre medlemmer skal være gode ambassadører for vår sport. Vi som klubb er klare på hva vi krever av utøverne våre.

HFG som klubb jobber aktivt for å være en god støttespiller i samfunnet og bybildet. Vi jobber blant annet aktivt mot rus- og doping gjennom et nyopprettet lokalt prosjekt.

Vi har også som uttalt mål og hevde oss i internasjonale konkurranser. Da først og fremst i nordisk målestokk.


Hvorfor sponsorer

Grunnen til at vi søker sponsorer er flerdelt, men enkelt sagt, så er det for å utvikle klubben og sporten vår ennå mer. Vi ønsker å bli et ennå bedre alternativ til både ungdommer og voksne. Vi ønsker å være en aktiv klubb som kan konkurrere i utlandet, være på seminarer og ikke minst holde seminarer selv, være synlig i bybildet, og ikke minst kunne opprettholde god kvalitet på vårt treningsutstyr. For å kunne gjøre dette på en grundig og seriøs måte søker vi nå sponsorer.

Fra før har vi fått litt drahjelp fra seriøse, lokale aktører som Peppes Pizza, Dokumentpartner, Sprinkler VVS AS, Skin Tonic (Tidl. Parfymelle Christiane AS) og Move Treningssenter.


Hva ønsker vi sponset

Det viktigste med sponsing for vår del er at hele klubben kan dra nytte av midlene. Det skal være noe alle medlemmene, uansett nivå, skal kunne ta del i.

Vi ønsker også sponsorer som kan følge oss fremover.

En eventuell sponsing kan komme i forskjellige former. Tidsrommet for sponsingen er fleksibelt. Men som det heter, alle monner drar. Under følger punkter ifht hva vi ønsker sponset. Listen er ikke absolutt.

Kampmann MMA Affiliation Program

Einemo MMA

Barne- og ungdomspartier

Finansiell sponsing

Diverse: Utstyr, lokale, reklame, artikler, merkekamper

Vi er også åpne for kreative forslag fra DIN bedrift.


Hva kan vi som klubb tilby

Det vi ser på som det beste vi kan tilby våre sponsorer er at dere vet at dere støtter bredden på både kultur- og idrettsarenaen lokalt her på Ringerike. Å holde mangfoldet og mulighetene for barn, ungdom og voksne føler vi er essensielt. Ikke alle er skapt for lagspill, og nettopp derfor er det fantastisk å kunne støtte opp om andre, seriøse og solide alternativ.

Når det gjelder hva vi kan tilby rent praktisk for sponsorer, så er det å reklamere for dere på diverse fora. Listen er ikke absolutt.

Internet

Inntak av nye medlemmer

Utøvere som konkurrerer internasjonalt

Lokalet

Klær

Merkekamper

Trening

Tilbakemelding


Avslutning

For å oppsummere, så er vi en kampsportklubb som ønsker oss sponsorer, for å kunne fortsette å utvikle oss. Hva vi ønsker sponset er presentert ovenfor. Denne listen er ikke nødvendigvis fullstendig. Vi ønsker å jobbe med våre sponsorer slik at vi kan sikre at din bedrift også får noe tilbake. Vi har summert noen punkter, men er også åpen for andre forslag.

Ta gjerne kontakt med oss på telefon 41 23 56 02 for en samtale. Ser frem mot å høre fra nettopp deg og din bedrift.