DIVERSE: Utstyr, lokale, reklame, artikler, merkekamper


UTSTYR

Utstyr er dyrt, og en kostnad som man ikke får noe direkte tilbake for. Men det er viktig for oss at det utstyret vi til enhver tid har holder god standard. Solide matter som underlag, med et godt dekke av PVC-presenning er noe vi ønsker å oppgradere. En såkalt tjukkas (gymnastikk-matte) står også på «ønskelisten».


LOKALE

Vi ønsker etterhvert å utvide lokalet vårt. Til det kreves en del ombygging og utstyr. Matter, presenning, treverk, gjerde, boksesekker, pads og annet treningsutstyr.


REKLAME

Hjelp til å reklamere for det som skjer hos oss er essensielt. Feks ved å kunne lage og henge opp bannere og postere eller annen type reklamemateriell.

Reklame innebfatter også andre type reklameartikler. Alt fra klær, som t skjorter, hettegensere og jakker, til bag’er, bilklistremerker, drikkeflasker, osv.

Peppes Pizza sponset for eksempel sted å henge opp banner. Mens Dokumentpartner hjelper oss med plakater.


ARTIKLER

Vi ønsker også å oppdatere forskjellige ting i treningslokalet, som feks et skikkelig lydanlegg, garderober, sittegruppe mm.


MERKEKAMPER:

Merkekamper kommer litt på siden. Dette arrangeres ikke regelmessig. Men i utgangspunktet artikler som trengs for å arrangere et stevne.

Peppes Pizza har for eksempel sponset husleie, premier, mat og drikke. Skin Tonic (tidl. Parfymelle Christiane) og Move Treningssenter har sponset oss med premier.