Gammelt nyhetsarkiv

4 Januar

NYBEGYNNERKURS I MMA

Hønefoss Fight Gym arrangerer nybegynnerkurs i MMA med oppstart 4 Februar klokken 1845. Vi holder til i kjelleren på Arcaden. inngang fra gågata ved siden av Baker Hansen. Adressen er Storgata 7, for de som lurer 🙂

Det er mange som lurer på hvordan vi trener. Det aller aller viktigste er nok at vi har omtanke og respekt for hverandre. Treningen er lagt opp i trygge og solide rammer. Den er morsom, spennende, utfordrende og god.Du kan lese litt mer om MMA som treningsform her.

Nybegynnerkurset ligger også som et Facebook-arrangement. Her kan du få litt nyheter og ikke minst se hvem andre som har meldt seg på!!

Vel møtt!!!

23 Juli

TRENING i HØSTSEMESTERET

Da star sommeren på hell, og vi nærmer oss et nytt MMA-semester her på HFG!!

 

KAMPPARTIET

Begynner å trene onsdag 1 august. Samme tider som før, 1730-1900.

For de som ikke har vært med her, men har lyst til å joine; send Henning en melding eller møt opp for en prat 🙂

 

AVANSERTPARTIET

Avansert-partiet starter opp tirsdag den 14 august kl 1915-2045. Treningene som er tilgjengelige for Dere er:

Tirsdager 1915-2045
Torsdager 1915-2045
Fredager 1730-1900 (boksing med kamppartiet)

Alle som har gått bootcamp, mer eller mindre, har mulighet til å være med på Avansert-partiet.

 

ÅPEN MATTE

Det vil også, som vanlig, bli åpen matte i helga. Dette starter litt ut i semesteret, og vil bli annonsert på trening!!

 

9 Juni

KAMPENE FRA DANMARK

Da er kampene fra FG Fight Night 8 ute. Dugnadskongen og Jørgen gikk kamp i Danmark den 26 mai. Here we go!!

Dugnadskongen:

Jørgen:

 

9 Juli

SOMMERAVSLUTNING

Lørdag den 14 Juli er det samling på Peppes for alle HFG medlemmer. Gildet starter klokken 1800. Vår gode herr beste mann, Harald, har ordnet oss gode priser. Pga bordbestilling, så si gjerne fra på vår Facebook-gruppe om du kommer. Gjerne innen torsdag.

C ya thereeee 🙂

18 Juni

SOMMERTRENING OG AVSLUTNING AV SEMESTERET

Vi er nå inne i juni måned. Nå er sommertreningen i full gang. Alle partiene er slått sammen og vi trener tirsdager og torsdager kl 1830-2000. Samt at Åpen Matte er nå avsluttet. I Julitar vi en velfortjent ferie og kommer tilbake i August med fornyet iver og motivasjon!!

GOD SOMMER!!

29 Mai Juni

RESULTATER DANMARK

Turen til Danmark ble en spennende affære. Våre fightere gjorde en kjempejobb. Dugnadskongen vant sin kamp på TKO i første runde. Han fikk ny motstander samme dag, Mike Møller fra Kolding MMA.

Jørgen gikk en meget tøff og jevn kamp. Han styrte første runden greit. I andre runden ble det vanskeligere. Motstanderen, Michael Dyrensborg, fikk inn et par gode treffere som sendte vår mann i gulvet. Jørgen jobbet derimot godt. Dekket seg og kom seg raskt på beina, og avsluttet kampen klart sterkest. Allikevel tapte han på en knepen dommeravgjørelse, 2-1.

Vi gratulerer gutta med en kjempeinnsats!!

21 Mai

KAMPER I DANMARK

Hønefoss Fight Gym reiser ned til Danmark med to fightere for å delta på stevnet «FG Fight Night 8«. Stevnet holdes i Sønderborg, sørøst i Danmark den 26 mai.

Fra HFG reiser Jørgen Indsetviken og selveste Dugnadskongen Kjell-M. Begge fighterne skal gå i -79 kg.

Jørgen skal revansjere et forsmedelig nederlag i FG 24. Han møter Michael Dyrensborg fra Fightgym.dk. Michael vant sin forrige kamp på TKO. Den kan du se her.

Dugnadskongen Kjell-M er debutant. Han skulle først møte en annen nordmann, men har fått ny motstander. han skal nå møte Hamuza Bukenya fra Kolding MMA.

Vi ønsker gutta god tur og masse lykke til!!

11 Mai

HFG PÅ BESØK HOS DANDELIONS CHEER CREW

HFG ble kontaktet av Dandelions Cheer Crew for litt alternativ kondisjons- og styrketrening. Fighter og BootCamp-trener Thomas «T-Dawg» Hansen jobber nå en dag pr uke med DCC-jentene. Forrige semester slet vi hardt med Thomas sitt opplegg «HFG Games», så vi er sikre på at DCC vil få god trening.

I løpet av mai vil DCC også komme innom HFG for en smakebit på MMA-trening!!

Vel møtt!!

17 April

SPONSET SOSIAL AFTEN PÅ PEPPES

Lørdag 21 April skal Hønefoss Fight Gym ha en sosial aften. Bli litt bedre kjent med dine treningspartnere, og ikke minst folk fra andre partier!!

Vi møtes kl 1800, og spiser oss gode og mette, før vi eventuelt forflytter oss videre!!

Peppes Pizza sponser oss, og gir oss gratis pizza denne kvelden, så en stor takk rettes til sjefen selv, Harald, som forøvrig trener med oss på BootCamp!!

Vel møtt, folkens!!

3 April

SEIERE I DANMARK

CFL – Challengers stevnet var den 31 mars. HFG stilte med to utøvere, Edvin «Ed’en» Eldholm og Thomas «T-Dawg» Hansen.

Det skulle vise seg at det på dette stevnet ble litt mer stress enn vi ønsket. For det første mistet Edvin kampen sin noen dager før avreise, da motstanderen trakk seg. Vår coach, Henning, forespurte ny kamp for Edvin. Noe som heldigvis ordnet seg. CSA’s Oskar Wiborg, som i utgangspunktet skulle fighte en vektklasse over Edvin takket ja til kampen som ble i -79 kg.

Da vi kom ned så skulle det vise seg at CFL trodde at Thomas hadde trukket seg. Så etter litt om og men, så dukket faktisk en danske ved navn Tim Møller opp og ville fighte Thomas. Tim kastet seg på etter bare et halvt år med trening. Noe som både kan karakteriseres som tøft og hybris de luxe.

Uansett, kamp ble det for begge. Edvin var først ut. Hans kamp kan du se her.

Thomas sin kamp kan du se her.

To glade vinnere

25 Mars

KAMP I DANMARK

Den31 Mars skal Edvin Eldholm og Thomas «T-Dawg» Hansen gå kamp for Hønefoss Fight Gym. Denne gangen reiser vi til Herning i Danmark for å delta på Cage Fight Live – Challengers stevnet.

Edvin skal møte William «Billy Beatdown» Haugan, en god teknisk stående fighter fra MMA Trondheim. Kampen går i -77 kg. Dette er en kamp som er spesiell siden HFG’s hovedcoach har trent med disse gutta i Trondheim.

Thomas skal møte Lasse Walther fra Viborg MMA. Denne kampen går i -72 kg.

Vi ønsker våre helter masse lykke til, og ser frem til en vellykket invasjon av Danmark!!

7 Januar

HVA SKJER FREMOVER?

Planene fremover i nærmeste fremtid er som følger:

13 januar skal vi ha en liten introduksjon på ungdomsklubben Freezone i Hønefoss. Vi håper så mange som mulig tar turen for en liten titt og en prat.

21 Januar skal vi arrangere Merkekampstevne nr 2: Midtvinterblôt Fight Night. Denne gangen kommer det fightere fra Sarpsborg og Gjøvik som skal utfordre våre lokale helter. Stevnet begynner klokken 1700,og det er gratis inngang. Les mer om det her.

30 Januar. Da skjer det igjen. Et nytt nybegynnerkurs skal i gang. Grunnlaget for sommerformen skal legges. Dette blir et skritt inn i en ny verden for mange, og vi håper dere skal få en morsom opplevelse hos oss både nå og i årene fremover. I tillegg så lærer dere også utmerket selvforsvar. Med andre ord, dere investerer i egen helse, treningsglede og sikkerhet. Det er tre ting det!!

Viktig å merke seg er at det ikke trengs noen forkunnskaper, alt foregår i trygge og sikre rammer, passer for både jenter og gutter, og ikke minst: det er morsomt!!

Les mer om Bootcamp/ Nybegynnerkurset her.

25 Desember

JOHN OLAV EINEMO SEMINAR REPORTASJE HOS MMA NORWAY

Norges beste MMA nettside, MMA Norway, hadde sendt journalister og fotograf til vårt seminar med Big JOE!! Resultatet ser du her!!

12 Desember

JOHN OLAV EINEMO SEMINAR

Julen kommer tidlig til Hønefoss Fight Gym i år!! Som en oppvarming til julebordet får vi besøk av selveste John Olav Einemo!!

John Olav er Nordens desidert beste tungvektsfighter gjennom tidene, oghar utmerket seg ved å vinne ADCC, fightet i både FINNFIGHT, PRIDE FC og UFC!!

Gjennom 3 timer skal vi få være med inn i den tekniske delen til en av verdens beste fightere!!

Pris: 300 NOK pr pers. Bindende påmelding!!

Dette er IKKE noe å lure på!! Her er det bare å møte opp!!

12 Desember

GAVEKORT I JULEGAVE??

For de som lurer på hva de skal gi i julegave kan vi friste med et GAVEKORT fra Hønefoss Fight Gym!! Hva er vel bedre enn å gi litt deng i julegave? Eventuelt gi noen en sjanse til å komme i sommerformen, og til og med lære litt kampsport/ selvforsvar, kan vel ikke være dumt?? Med andre ord, en gave som kan gis til noen du både liker veldig godt, så vel som litt mindre godt!!

Du bestemmer selvsagt hvor mye du vil legge i dette!! Ikke noe å lure på, så send en mail i dag 🙂

Gavekort

18 November

JULEBORD

Vi følger opp suksessen fra i fjor, og inviterer MEDLEMMER av HFG til julebord på Pampas Steakhouse!!

På menyen er det helstekt indrefilet med 3 forskjellige sauser og treforskjellige poteter, samt masse gode og ikke minst SUNNE grønnsaker :)Med fjorårets erfaringer i minne så ble det mer enn nok mat, så det ermuligheter for å spise seg delvis overmett!!

Det hele koster 250 kroner pr pers!!

Tidspunkt 1800!!

Bindende påmelding. Du kan enten melde deg på gjennom arrangementet på vår Facebook-gruppe, eller skrive deg på liste påklubben!!!!!

PS: Stor takk til Steffen Breen for hjelpen med arrengementet!!!!!

 

6 November

VELKOMMEN TIL HFG I NYE LOKALER!!

Hønefoss Fight Gym har de siste to ukene flyttet og bygget opp et nytt gym. Vi holder nå til i kjelleren på Arcaden, Storgaten 7, med inngang fra gågata, midt i sentrum.

Fra og med i morgen, mandag den 7 november er det trening som vanlig!! Vi håper å se så mange av dere som mulig til en svett innspurt av året!!

Treningstidene blir:

Kampparti/ Avansert: man-fre 1730-1900

BootCamp: man/ ons 1915-2045

HFG

Trykk på bildet for nærmere beskrivelse av hvor gym’et befinner seg. De røde prikkene er forslag til parkeringsmuligheter!!

11 Oktober

KAMPENE I DANMARK

Som de fleste har fått med seg var HFG på tur til Danmark. Thomas Hansen mistet sin kamp da motstanderen trakk seg et par dager før eventen. Det var kjedelig siden Thomas hadde trent meget bra opp mot sin debut. Men ikke noe å gjøre med.

Da ble det opp til Jørgen Indsetviken og Edvin Eldholm å fighte. Denne gangen gikk det ikke helt veien for våre, dessverre. Jørgen tapte på sub i første, mens Edvin også tapte i første, på TKO. I Edvins kamp kan man nok stille et spørsmålstegn om ikke dommeren stoppet kampen litt for tidlig. Edvin jobbet bra mot en shoot etter en nedslaging, og virket ikke rystet i det hele tatt. På den andre siden er det amatørregler, såvel som at dommeroppgaven i seg selv ikke alltid er den enkleste.

Filmer og bilder kommer etterhvert!! Stay tuned!!

11 Oktober

Avansert + Kamppartiet!!

Avansert- og kamppartiet er slått sammen dette semesteret. Da får vi flere å leke med alle sammen. Vi følger tidene til kamppartiet, noe som betyr at Avansert får et utvidet tilbud dette semesteret. De kan i praksis dukke opp på alle 5 treningene i uka.

 

13 Juli

BOOTCAMP 29 AUGUST!!

Mixed martial arts (MMA) er omtalt som den raskest voksende sporten i verden!! Bli en del av den gjennom HFG’s BootCamp (nybegynnerkurs)!!

MMA er den komplette kampsporten. Her lærer du kickboksing/ thaiboksing/ boksing/ Bryting/ Submission wrestling mm.

Altskjer i trygge rammer. Slik at du kan trene som mosjonist eller utøver.Noen stikkord er: Trygghet, fellesskap, utfordring, selvforsvar, komme iform, treningsglede, passer for alle!!

Trening for BootCamp er mandager og onsdager 1900-2030!!

De to første ukene er GRATIS!!

Er du på Facebook kan du gå hit. Da får du muligheten til å førpåmelde deg, og dermed sikre deg plass!!

OPPSTARTSTIDER FOR KAMP- OG AVANSERTPARTIET!!

Kampparti starter mandag 1 August klokken 1730

Avansertpartiet starter tirsdag 16 August klokken 1900

13 Juli

RINGERIKSMARATON OG RINGERIKSDAGEN

Lørdag den 13 August skal HFG løpe Ringeriksmaraton!! Dette blir første året vi skal pese rundt i løypa. Vi stiller med 8 heltmodige fightere som skal legge igjen blod, svette og tårer i løypa. Hvis du vil være med så må du ha betalt semesteravgiften for høsten 2011. Send en mail til henningsvendsen138@gmail.com for mer informasjon.

Lørdag den 3 september skal HFG delta på Ringeriksdagen. Da skal vi både ha stand med matteareal hvor vi kan gå litt på pads, grapple litt osv. Vi har også fått 15 minutter til en fremvisning midt på torget.Vi trenger selvsagt litt hjelp av deg, for å profilere klubben vår på en god måte. Så ta gjerne kontakt med en trener på klubben, så finner vi ut av dette!!

29 Juni

SISTE TRENINGSDAG

Siste treningsdag for dette semesteret er i dag, onsdag den 29 juni. Da gjenstår det bare å takke for et godt gjennomført semester, og ikke minst: Vel møtt i august!!!

14 Juni

BESØK FRA RINGERIKES BLAD

Den 6 juni hadde vi besøk av frilansskribent for Pulsredaksjonen i Ringerikes Blad, Hannah Christin Lerfaldet og fotograf Ole Edvin B. Tangen på besøk. Puls er for ungdommer, og de snakket litt med Jørgen Indsetviken, Martin Tveit og Kristian Gulbrandsen.

Vi satser på at artikkelen kommer ut i papirutgaven mot slutten av uka. STAY TUNED!!

Et bilde finner du her!!

12 Juni

SEMINAR-RAPPORT

Da var seminaret med Richard Bohlenius over. Kan med en gang si at dette var veldig lærerikt, både teknikkmessig og ikke minst kampfilosofisk sett. Kort fortalt begynte vi stående, inn til clinch, nedtakninger med kast og litt bakkekamp til slutt. Godt coachet og ikke minst spennende å høre hvordan Richard selv tenker omkring MMA.

En stor gledelig overraskelse var at Richard hadde med seg besøk fra Sandefjord. Vidar, Ronny og Quinten hadde tatt turen. Meget hyggelig å treffe nye mennesker. Trenerne i Sandefjord er utrolige dyktige på å jobbe sosialt i klubben, noe som lett gjenspeiler de fighterne de har. Alltid omgjengelige og hyggelige. Vi håper vi ser dere alle igjen om ikke så altfor lenge!!

Tusen takk, Richard, for et kjempeseminar og en minnerik helg!!

Et par bilder her, her og her!!

1 Juni

SOMMERTRENING

Fra og med uke 23, dvs mandag 6. juni, så trener både Avansert og Boot camp på mandager og onsdager fra klokken 1900-2030. Møt opp og bli kjent med noen nye fjes, før dere kaster, eller blir kastet, i bakken og slått på!!

 

1 Juni

GRILLING PÅ HOLTANGEN!!

20 Juni har vi en avsluttende grillfest for HFG på Holtangen. Vi starter rundt klokken 1600. Dermed utgår treningen denne dagen. Steffen B. tar med gassgriller, så ikke tenk på engangsgrill!! Både før, under og etter mat er det åpent for et slag volleyball og litt grappling på plenen. Er det knallvær kan man også bade, og om man ikke gidder å gå til byen, så la deg bare drive med elva nedover.

Vel møtt, folkens!!!!!!!

Facebookinvitasjon her!!

23 Mai

RICHARD BOHLENIUS SEMINAR 11 JUNI

Den 11 Juni gjester selveste Richard Bohlenius Hønefoss Fight Gym, for å holde seminar. Richard innehar svart belte i BJJ, men er kanskje mest kjent som mannen og pioneeren som brakte MMA til Norge i 1997!! Det var her, blant andre, Joachim Hellboy Hansen, John Olav Einemo og Jakob Løvstad begynte sine MMA karrierer.

Så ikke la denne unike sjansen gå fra deg!!

Info osv finner du her!!

18 Mai

BRA INNSATS I NOC

Thomas Hansen og John Parthaugen gjorde en god innsats i Norwegian Open Championships i grappling den 7 mai. Begge gikk i nybegynnerklassen som inneholdt deltakere med opp mot 2 års bakkekamperfaring.

John tapte dessverre i en veldig jevn førstekamp. Han lå under såvidt under på poeng, og var kun 3 sekunder fra å dra ut motstanderen på en fin armbar fra guard. Dog, har man ikke de 3 sekundene så hjelper det lite. Men en solid innsats fra John!!

Thomas gjorde også en bra figur. Han vant første kamp på poeng, mens andre kamp ble vunnet via submission, en dyp kimura. I den tredje kampen måtte dessverre Thomas gi tapt mot en guilliotine.

Men alt i alt, en meget sterk innsats av gutta som knapt har 6 måneder bakkekamp bak seg. Dette ser veldig bra ut for fremtiden!!

Honorable mention til bergenseren og mennesket Edvin Eldholm som var med og støttet gutta!!

3 Mai

SEIER I ENGLAND

Edvin Eldholm vant sin kamp i England på Phoenix Fight Night 3. Vår hardtslående bergenser vant via TKO i første runde!!

Gratulerer så mye, Edvin!! Dette var velfortjent!!

Ellers en stor takk til Edvins gamle klubb, Fitness First MMA!! you guys rock!!

Full oversikt over resultatene her!!

29 April

EDVIN FIGHTER I ENGLAND

Den 30 April skal Edvin Eldholm fighte i England. Eventen heter: Phoenix Fight Night 3: England vs Norway. Edvin som har trent med oss siden oppstarten reiser over med gamleklubben sin Fitness First MMA fra Bergen. HFG ønsker fighteren og mennesket Edvin hell og lykke!!

13 April

BESØK FRA ROSTHAUG VGS

Tirsdag den 12 April hadde vi besøk fra idrettslinja ved Rosthaug VGS. Godt oppmøte på rundt 20 stk. Vi varmet litt opp og kjørte på med en takedown og teknikker fra guard. Etter en liten «engelskmann», så ble det litt sparring med forsvar mot GnP. Vi avsluttet med en litt mer avansert lås, som faktisk de fleste greide vel så bra. I alle fall var det masse tapping å se/ høre!!

10 April

FILM FRA MERKEKAMPENE!!

Filmene fra kampen legges ut etterhvert. Har ikkedin kamp blitt lagt ut ennå, så sjekk innom senere!! Stor takk til vår gode, herr beste mann, Jørgen Indsetviken for redigeringen!!

Også en stor takk til hovedsponsor www.fightshop.no. Såvel som Peppes pizza og Lloyds Pub for billig mat og drikke, samt visning av kampene på storskjerm samme kveld!!

Trykk på linkene for å se kampene!!

1. Thomas Hansen vs Liridon Krasniqi (-77WWGP kamp 1)
2. Jørgen Indsetviken vs John Parthaugen (-77 WWGP kamp 2)
3. Joakim Hovde vs Daniel Bjørneberg (-93)
4. Rasmus Lundstad vs Jakub Frasik
5. Øystein Fauske vs Harman (-93)
6. Joachim Jørgensen vs Vinner av kamp nr 1 (-77 WWGP Kamp 3)
7. Morten Eriksen vs Islam Junusov
8. Henrik Hornemann vs Piotr Frasik (+93)
9. Edmond Robi vs Kjell-Marius Jøntvedt (-93)
10. Vinner av kamp 2 vs Vinner av kamp 8 (-77 WWGP Finale)

6 April

BILDER FRA MERKEKAMPENE!!

Bilder fra merkekampene finner du her!!

5 April

VIDEOTEASER FRA HOMGANG HRINGARIKI

 

3 April

MERKEKAMPER RESULTATER OG BILDER!!

Da er det første merkekampstevnet ferdig, og vi kan si oss særdeles fornøyde med resultatet. Resultatene, samt bilder fra innveiingen er klare. Flere bilder og film av kampene kommer etterhvert!! Stay tuned!!

Dommersifrene indikerer vinneren!! Trykk på linken for å se innveiingsbildene!!

 1. Thomas Hansen vs Doni Krasniqi (Welterweight turnering) 3-0
 2. Jørgen Indsetviken vs John Parthaugen (Welterweight turnering) 3-0
 3. Joakim Hovde vs Daniel Bjørneberg 0-3
 4. Rasmus Lundstad vs Jakub Frasik 3-0
 5. Øystein Fauske vs Harman 0-3
 6. Valon Dresha vs Dag Loeshagen Dag vant på DQ
 7. Joachim Jørgensen vs Thomas Hansen (vinneren av kamp 1) 0-3
 8. Morten Eriksen vs Islam Junusov 0-3
 9. Henrik Hornemann vs Piotr Frasik 3-0
 10. Edmond Robi vs Kjell-Marius Jøntvedt 0-3
 11. Jørgen Indsetviken vs Thomas Hansen (Finale WW turneringen) 0-3

Vi vil gjerne takke Fightshop.no som overrasket med å gi seierherren i WW turneringe, Thomas Hansen, utstyr for 2000 kroner!!

Ellers vil vi takke vår vakre ringdame, Christina Celeste!! Dommerpanelet med Andreas SuperFjørtoft, Frank Lystad og Kjell-Iwan Grimmer!! Tommel opp og takk til: Dj og cageannouncer Steffen Breen, strobemann Espen Eriksen, filmmann Morten Urn, tidtaker og dørsjef Tor Einar Stokke og vår eminente fotograf Christina Wong!!

Og sist, men ikke minst et bra publikum!!

29 Mars

MERKEKAMPENE ER SPONSET AV:

Merkekampene den 2 April er sponset av www.fightshop.no

18 Mars

TRENING MED STEFFEN HAUKEDALEN!!

I går, torsdag den 17, hadde vi den store glede av å få besøk fra Ringerike karateklubb. Hovedtrener og sjefssensei Steffen Haukedalen tok turen. Han kjørte en suveren trening med vekt på basic fotarbeid, støttemuskulatur, og som vanlig, et par steinharde karatedriller. Skal ikke avsløre noen navn, men vi hørte et par «Det gjør vondt!» utsagn!!

Det er ikke noe annet å gjøre enn å ta av seg hatten for Steffen og all den kunnskapen han ikke bare innehar, men villig vekk deler ut. Tusen takk!! Håper vi ser deg snart igjen!!

14 Mars

FIGHT CARD TIL MERKEKAMPENE!!

Kampoppsettet på «Holmgang hringariki» begynner å bli ferdige. Vi avslører en kamp hver dag fremover, så sjekk gjerne innom for å se hvem DU skal gå mot!!

1. Thomas Hansen vs Doni Krasniqi (-77 WWGP kamp 1)
2. Jørgen Indsetviken vs John Parthaugen (-77 WWGP kamp 2)
3. Joakim Hovde vs Daniel Bjørneberg (-93)
4. Rasmus Lundstad vs Jakub Frasik (-83)
5. Nihad Muric vs Steffen Breen (-83)
6. Øystein Fauske vs Harman  (-93)
7. Valon Dresha vs Dag Bruun Loeshagen (-93)
8. Joachim Jørgensen vs Vinner av kamp nr 1 (-77 WWGP Kamp 1)
9. Morten Eriksen vs Islam Junusov (-83)
10. Henrik Hornemann vs Piotr Frasik (+93)
11. Edvin Eldholm vs Magdi Hamidou (-83)
12. Edmond Robi vs Kjell-Marius Jøntvedt (-93)
13. WWGP Finale

14 Mars

BEDRIFTSAVTALE PÅ MOVE TRENINGSSENTER

Hønefoss Fight Gyms medlemmer kan nå få trene billigere på MOVE treningssenter. Vi har fått i stand en bedriftsavtale, så alt du trenger å gjøre er å melde deg inn og si at du trener hos oss.

13 Mars

GJESTETRENER FRA RINGERIKE KARATEKLUBB!!

Torsdag den 17 mars har vi vært så heldige å få en gjestetrener på besøk. Det er ingen ringere enn Steffen Haukedalen fra Ringerike Karateklubb. Steffen har vært hos oss før og vist oss spennende og gode teknikker!! Denne gangen blir det, som Steffen selv sier:
«.. en mix av teknikk,drilling + noen «husmorsøvelser» så en
får brukt seg litt!»

Vi gleder oss!!

Dette blir da en fellestrening for Avansertpartiet og Kamppartiet. Den starter 1900!!

10 Mars

WELTERWEIGHT GRAND PRIX

I klassen -77 vil det bli holdt en WW turnering på Merkekampene. Fem deltakere er påmeldt. Se poster her!!

Det har også vært en «reportasje» som du kan se her!!

10 Mars

AFTERFIGHTPARTY

På kvelden etter merkekampene kjøper vi med oss litt pizza eller andre godsaker og tar turen strake veien til Lloyds for et uhøytidelig AfterFight party!! Der kan vi skravle og teoretisere om hva som gikk bra/ feil i kampene og om vi er riktig så snille så kanskje det vanker gode priser i baren??

24 Februar

RINGDAME FOR «HOLMGANG HRINGARIKI»

Ringdame for HFGs første merkekampstevne er Christina Celeste. Hun har blant annet vært modell for «Vi Menn». Du kan sjekke ut bloggen hennes her!!

CC

 

13 Februar

HFG MERKEKAMPER 1: «Holmgang Hringariki»

Lørdag 2 April arrangerer Hønefoss Fight Gym merkekamper for første gang. Dette er noe vi har gledet oss til snart et helt år nå. Det har vært mye bra å se på treningen, så nå er sjansen til både å få vist litt i buret for seg selv og andre, såvel som å lære noe nytt. Og ikke minst er dette en unik mulighet til å få med seg en ny og spennende erfaring, i trygge rammer!!

Innveiingen blir på dagen klokken 1200. Regelmøte 1600. Kampene starter klokka 1700. Afterfight-party på kvelden!!

Samtlige som skal gå vil debutere med C kamper.

HFG

Påmelding gjøres på klubben så fort som mulig. Vektklasser som gjelder er:

-65
-70
-77
-83
-93
+93

10 Februar

ÅPEN MATTE

Fra og med lørdag denne uka er «Åpen matte» igang igjen. Doni og Edvin låser opp, så er det bare å finne en venn eller tre og kjøre på!! Åpen matte er, for de som ikke har fått det med seg, et par timer med fritrening. Du bestemmer selv hva du vil øve på. Eller kanskje du bare vil være litt sosial!!

Starter klokken 1330!!

Uansett, velkommen!!

Ps. Åpen Matte er i utgangspunktet kun åpen for medlemmer!!

31 Januar

TRENING MED RINGERIKE KYOKUSHINKAI KARATEKLUBB!!

Da var fellestreningen med Ringerike Kyokushinkai Karateklubb over for denne gangen!! Det ble en søndag med mye morro, lærdom og hardkjør med kanonball!!

Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor RKK markerer seg så bra nasjonalt! Etter noen runder kanonball, som alltid hører med i godt lag, kjørte vi noen MMA teknikker, fra både stående og på bakken. Vi avsluttet med noen runder oppgavesparring og fri sparring.

Så tok Steffen Haukedalen og Frank Lystad over, og introduserte oss for gode sparke- og knekombinasjoner. Spesielt inspirerende å høre Steffen forklare godt og detaljert hvordan teknikkene skal utføres, og ikke minst hvorfor. Vi kan trygt si at vi lærte veldig mye på kort tid, noe som bare vitner om suveren coaching!! Vi på HFG kan ikke få fullrost de nok!!

Hvis du vil lese mer, så har Steffen etreferat på sin side!!

Vi håper det ikke blir lenge til neste gang!!

17 Januar 2011

BOOTCAMP (Nybegynnerkurs)!!!!!

Vi starter opp en ny BOOTCAMP mandag 31 januar.

Ingen forkunnskaper er nødvendig for å trene her.

Ta med t-skjorte, shorts, fyll opp ei stor vannflaske (1 1/2 liters flaske kan være greit) og ta ditt første steg inn i MMAens spennende verden!!

Det er en ukes gratis trening på BOOTCAMP!!

BOOTCAMP trener mandag og onsdag 1900 – 2030.

Vel møtt!!

16 januar 2011

FELLESTRENING MED RINGERIKE KARATEKLUBB!!

Søndag den 30 januar kl 1300 på HFG blir det fellestrening med Ringerike Karateklubb. Dette er en unik sjanse til å få trene sammen med en av landets beste karateklubber og en av Ringerikes mest tradisjonsrike klubber!!

Det blir en del med MMA trening og en del med karatetrening. Men mest av alt er det en sjanse til å bli litt mer kjent med andre fullkontaktsutøvere i distriktet!!

15 ledige plasser fra hver klubb!! Meld deg på ved å sende Henning en mail!!

2 januar 2011

GODT NYTTÅR!!

Godt nyttår, folkens!! Da begynner vi å bli klare for HFGs andre semester. Vi har dermed lagt bak oss et meget spennende første semester med trening. Responsen har heldigvis vært massiv og vi har utelukkende hatt positive opplevelser å se tilbake på når vi oppsummerer HFGs fødsel. Tusen takkfor oppslutningen, folkens!!

Treningsstart og treningstider for våren 2011 er endelig oppe på hjemmesiden.

Spre ordet!! Så sees vi snart!!!!!

23 desember 2010

BOOTCAMP (Nybegynnerkurs)!!!!!

Vi starter opp en ny BOOTCAMP mandag 31 januar.

Ingen forkunnskaper er nødvendig for å trene her.

Ta med t-skjorte, shorts, fyll opp ei stor vannflaske (1 1/2 liters flaske kan være greit) og ta ditt første steg inn i MMAens spennende verden!!

Det er en ukes gratis trening på BOOTCAMP!!

BOOTCAMP trener mandag og onsdag 1900 – 2030.

Vi holder til her!!

Vel møtt!!

21 desember 2010

TRENINGSSTART OG TRENINGSTIDER FOR VÅRSEMESTERET 2011

Etter noen som mest sannsynglig blir årets etegilde starter vi opp med trening igjen i Januar. Dette semesteret oppretter vi et kampparti, slik at vi alt i alt har tre partier.

KAMPPARTI:

Oppstart: 10 januar. Treningstider: 1730 – 1900 mandag-fredag

AVANSERTPARTI:

Oppstart: 18 januar. Treningstider: 1900 – 2030 tirsdag og torsdag

BOOTCAMP:

Oppstart: 31 januar. Treningstider: 1900 – 2030 mandag og onsdag

12 desember 2010

GOING MENTAL – ÅRETS JULEGAVE!!Going Mental

Årets julegave har kommet!! Going Mental er en glitrende bok skrevet av Hennings trener, Jakob Sverre Løvstad. Dette er Jakobs andre bok, og den tar for seg, blant annet, NLP teknikker som Jakob har brukt selv og på flere av fighterne fra Trondheim Fight Gym.

Som Jakob selv sier:

«Going Mental was written as a reactionto the way a lot of coaches and NLP practitioners create books thesedays. Most of these don’t have a snowball’s chance in hell of actuallymaking any changes for the reader. So this book is meant to actuallychange you and do so even if it has to be done with you kicking andscreaming the whole time. Please don’t buy the book if you’re only «kindof» interested in making changes in your life and reaching your goals.This is for the serious players out there and I don’t want it in thehands of anyone else.

Have a look at the reviews for more info.»
-Jakob Løvstad

Mer om boken og Jakob finnes på hans hjemmeside: «Change communication»

11 desember 2010

 

SEMINAR OG SEMESTERSLUTT

Da var seminaret over for denne gang, og det kan vel trygt sies at samtlige oppmøtte likte dette. Første delen ble holdt av verdens- og europamester i kickboksing, Andreas «Hofta» Hoftun. Der vi fikk lære noen av teknikkene Andreas liker å bruke selv.

Jakob «the Striking Viking» Løvstad ledet oss gjennom andre delen med leglocks og litt annen snacks. Helt og holdent suverent!!

I tillegg sørget Kjeller Krigeren og SuperFjørtoft fra tidligere Trondheim Fight Gym og holde sparringsnivået oppe!!

TUSEN TAKK, VÅPENBRØDRE!!

Gratis seminar

Dette seminaret markerte slutten for både BOOTCAMP og Avansert partiet i Hønefoss Fight Gyms første semester. Vi håper dere har hatt det like morsomt og lærerikt som vi har hatt det, og vi håper å se flest mulig av dere igjen til nye utfordringer neste semester.

Vi sees på julebordet!! GOD JUL!!

Ps. Vårsemesterstart vil bli annonsert her på hjemmesiden, såvel som på Facebook, så sjekk innom i tide og utide!!

2 desember 2010

 

JULEBORD18 DESEMBER kl 1800 @ PAMPAS

Steffen Breen og Morten Eriksen i Julebordkomiteen 2010, inviterer Hønefoss Fight Gyms medlemmer til julebord på Pampas. Menyen består av helstekt indrefilet av okse, tre forskjellige sauser, tre typer poteter og grønnsaker. Dette koster den nette sum av 250 norske kroner.

Påmelding og forhåndsbetaling skjer senest torsdag den 9 for Boot Camp og Fredag den 10 for Avansert partiet.

Vi møtes til god mat og drikke klokken 1800, og hva som skjer ut i Natten er vel mer eller mindre opp til fantasien 🙂

1 desember 2010

 

GRATIS SEMINAR 11 DESEMBER kl 1300

Julen kommer tidlig i år til Hønefoss Fight Gyms medlemmer. Vi har den store glede, og ikke minst ære, av å kunne annonsere et miniseminar med MMA pioneren Jakob «the Striking Viking» Løvstad og europa- og verdensmester i profesjonell kickboksing Andreas «Hofta» Hoftun lørdag den 11 desember.

Jakob har vært Hennings hovedtrener ved Trondheim Fight Gym siden 2002. Jakob er en av de store MMA profilene i Norge. Han begynte å trene i 1998, og har siden den gang trent verden over, og er blant annet to ganger champion i den nærmest mytiske FinnFight turneringen. For de som ikke kjenner til FF så var dette en av de eventene med minst regler. Enkelt sagt, det var tillatt med stomps, soccerkicks, skaller, alt av albuer og til og med lugging.

Jakob

Andreas er hovedsakelig en kickbokser, og for å si det enkelt; han er en VELDIG god kickbokser. Med både europamester- og verdensmestertitler på profesjonelt nivå og masse kunnskap er Andreas en mann du er heldig å lære av.

Andreas

Ps. Begrensede plasser!!

30 november 2010

FORUM

Vi har nå fått en underseksjon på MMA Norge forumet. Dette er blant annet det gamle forumet til trondheim Fight Gym. Vi håper så mange som mulig vil ta dette i bruk. Så kan vi holde hverandre litt oppdatert, skrike ut frustrasjoner og ikke minst bli kjent med folk fra hele landet.

Om andre klubber vil ha en underseksjon er det bare å ta kontakt 🙂

29 november 2010

SISTE TRENINGSDAG i 2010

Siste ordinære treningsdag dette semesteret blir fredag 10. Desember. Hønefoss Fight Gym takker alle dere som har vært med på å gjøre dette første semesteret til en spennende og innholdsrik opplevelse!!

Vi ønsker Dere alle en riktig god jul, så sees vi i 2011!!

PS. Sjekk tilbake snart for en oppdatering om julebordet.

27 november 2010

 

Da var jenteseminaret over!! Det var noe skuffende oppmøte. Kun 3 jenter dukket opp. Men på den annen side var disse tre topp motiverte og siden antallet var så lavt fikk de god oppfølging. På lørdagen jobbet vi mest med den stående delen hvor vi lærte slag og spark. Helt på slutten av dagen kom vi også inn på nedtakninger.

Dag 2 var i sin helhet satt av til grappling og MMA. Vi jobbet med submissions, reverseringer og GnP. Vi avsluttet dagen med blant annet MMA sparring. Og det var artig å se hvor mye kunnskap jentene tok til seg. Så alt i alt var det en artig helg, med mye innsats, svette og heldigivs lite tårer og blod!!

Jenteseminar Jenteseminar Jenteseminar Jenteseminar

15 oktober 2010

 

 

JENTESEMINAR 20-21 NOVEMBER!!

Hønefoss Fight Gym inviterer til et «Introduksjonskurs tilMixed Martial Arts (MMA)» for jenter!

Vi vil gi et innblikk i de forskjellige elementene i MMA.Alt fra stående kamp (slag og spark), bryting og bakkekamp (låser ogkvelninger). Alt skjer i trygge rammer!!

Vi har satt av helgen 20-21 november til en spennendeinnføring i en av verdens raskest voksende sporter. Begge dagene starter viklokka 1200 – 1700. Det blir også tid til å spise og drikke litt underveis.

Om du er på utkikk etter noe annerledes, noe morsomt ogikke minst en spennende utfordring er dette midt i blinken for deg!!

Alt du trenger er shorts, t skjorte, vannflaske og kanskjelitt lunsj!!

Det er begrensede plasser, så om du vil være sikret plass,så meld deg her:
Hønefoss Fight Gym @ Henning

Vel møtt!

9 oktober2010

ÅPEN MATTE

Fra og med lørdag den 9 oktober vil vi,hver lørdag fremover ha åpent mellomklokken 1330-1500. Dette er et tilbud KUN til våre medlemmer og er en
såkaltÅpen Matte. Dvs at du enten kan møte opp, eller, kan hende, aller
helstavtale med noen andre å komme og trene på det du har lyst til.

Sjef for ÅpenMatte er Edvin Eldholm!!

8 oktober 2010

Velkommen til Hønefoss Fight Gym!

 

BOOTCAMP (NYBEGYNNERKURS)

Oppstart tirs 31 Aug kl 1830

Aldersgrense 16 år

Passer for jenter og gutter – menn og kvinner

Ingen forkunnskaper nødvendig

Allsidig fysisk og mental trening

Trenere med profesjonell kamperfaring

Begrensede plasser

Ta med deg shorts, t skjorte

og vannflaske!»

Vi holder til i 1 etg i Industrigata 4

(Bak Mega i Hønengata, samme inngang som Sporty treningssenter)

BLI MED OG SKAP HISTORIE MED OSS!!